Tiedotteet

TuSKY:n uudet nettisivut on avattu

Turun seudun kannabisyhdistys (TuSKY) on avannut uudet Joomla-julkaisujärjestelmään perustuvat nettisivut, jotka monipuolistavat yhdistyksen uutis- ja julkaisutarjontaa.

TuSKY julkaisee sivuillaan uutisia, joista valtamedia vaikenee. Viimeaikainen skitsofrenia- ja psykoosiuutisointi on hyvä esimerkki valikoivasta uutisoinnista, jossa vain kannabiksen terveyshaittoja korostavat tutkimukset julkaistaan ja positiiviset, vastakkaisiin tuloksiin päätyneet tutkimukset, jätetään julkaisematta. TuSKY:n julkaisemat uutiset voi tilata RSS-syötteenä, joka mahdollistaa niiden jakamisen ulkopuolisilla nettisivuilla tai lukemisen omalla kännykälläsi.

Erityinen paino on annettu paikallisuudelle, mutta käsittelemme myös laajempia valtakunnallisia ja kansainvälisiä kannabiskulttuuriin ja -tutkimukseen liittyviä aiheita. Jatkamme myös Kannabiksen vapauttamisen historian julkaisemista; artikkelisarjan kolmas osa ilmestyy viikolla 5.

Uuden sivuston suunnittelussa on huomioitu sosiaalisen median kasvanut vaikutus kannabisliikkeeseen ja kansalaisyhteiskuntaan yleensä. Kiinnostavien uutisten ja julkaisujen jakaminen oman Facebook-profiilin seinällä on tehty vaivattomaksi ja TuSKY:n Facebook-ryhmässä julkaistut linkit ja viestit ovat näkyvissä reaaliaikaisina nettisivuillamme.

Mikäli huomaat sivuilla asiavirheitä tai yhteensopivuusongelmia toivomme sinun kertovan niistä myös meille sähköpostitse osoitteeseen tiedotus@tusky.fi.

 

Vastaa