Tiedotteet

Hamppumarssi 2017

 

Vuoden värikkäin mielenosoitus järjestetään jälleen Turussa toukokuun ensimmäisenä lauantaina.

Pian jälleen marssitaan kannabislainsäädännön epäkohdista huomauttamiseksi. Tule mukaan joukkoon monipuoliseen osoittamaan, että nykyinen lainsäädäntö ei vieläkään palvele ihmisoikeuksien toteutumista tai kansakunnan etua.

Vuodesta 2000 -saakka järjestetty mielenosoitus järjestetään jälleen 6.5. klo 12 -alkaen Puolalanmäellä. Jatkoilla musat tarjoaa Healing of the Nation Sound System, sekä paikan päältä löytyy myös safkaa sekä alan harvinaisuuksia, kuten Bilekuosi -korttipelit, Kyhäritie -sarjakuvaa, Kannabiksen vapautuksen historia -kirjaa sekä SKY:n hamppupaitoja. Olemme myös aikeissa tyhjentää varastoamme graffititaiteilijoiden maalaamista kylteistä, jotka sopivat ainutlaatuisiksi sisustuselementeiksi niin kotiin kuin toimitiloihinkin.

Muuta ohjelmaa on vielä työstön alla. Tapahtumatiedot, aikataulu ja ohjeet päivittyvät eventtiin huhtikuun aikana, joten joinaa mukaan ja muista kutsua kaverisikin!

Muistakaa, että mielenosoitukseen saa lain mukaan naamioitua, niin kauan kuin ei ole osallistumassa mellakkaan. Jos sinulla on syytä pelätä työpaikkasi tai sosiaalisten suhteitesi puolesta, aina on mahdollista pukeutua vaikkapa joulupukiksi alt🙂

Aikataulu:

12.00 Kokoontuminen puolalanmäellä alkaa.

12.30 Kylttitalkoot grafittiammattilaisten toimesta, tuo oma ehdotuksesi.

14.00 Marssi lähtee liikkeelle.

15.00 Saapuminen Vartiovuorelle, jossa tarjolla rytmejä, ruokaa ja alan harvinaisuuksia.

17.00 Tavoitteellinen rinki, keskustelupiiri alan yhdistystoimijoille.

20.00 Tapahtuma päättyy.

Musiikit tarjoaa Healing of the Nation Sound System. Tapahtuman järjestää Turun seudun kannabisyhdistys.

Kelit on perinteisesti suosineet marssijoita, vaikka säätiedoitus muuta kertoisikin. Vartiovuoren läheisyydessä ei ole pankkiautomaattia, joten jos haluaa naposteltavaa tai ostaa jotain Tuskyn myyntipöydästä, kannattaa varata käteistä mukaan.

Tue tapahtumaa liittymällä Tuskyn jäseneksi / maksamalla vuoden 2017 jäsenmaksun.

Kiitokset jo alustavasti tuesta Healing of the Nation Sound System, åBong, TobaccoStore ja RCM!

https://www.facebook.com/events/431224497230280

 

 

 

Vastaa