Facebook

Jaa tämä sivu Facebookissa!

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

TuSKY:n uutiset TuSKY:n uutiset

Bob Marleysta kannabisbrändi

Bob Marleysta on tulossa maailman ensimmäinen kansainvälinen kannabisbrändi, mikä sopiikin loistavasti tämän yhä enemmän levyjään myyvän reggaeklassikon imagoon.

Bob Marley PrincipalBob Marleyn perikunta perusti Marley Natural kannabisyhtiön, joka alkaa tuottamaan ja viemään ulkomaille jamaikalaisia kannabislajikkeita. Juuri niitä, jotka aikoinaan inspiroivat Bob Marleyta tekemään yhä suosituimmaksi tulleet reggaeklassikonsa.

“Isäni olisi ylpeä nähdessään ihmisten ymmärtävän yrtin parantavan vaikutuksen. Hän piti yrttiä henkisenä vaikuttajana, joka herättää hyvinvoinnin, syventää ymmärrystämme, yhdistää meidät luontoon ja vapauttaa luovuuden”, Bobin tytär Cedella Marley kertoo.

Cedella Marleyn mukaan Marley Natural on “autenttinen tapa kunnioittaa hänen perintöään, koska se lisää hänen äänensä kannabiksesta käytävään keskusteluun ja auttaa lopettamaan kieltolain aiheuttamat haitat”.

Bob Marleyn tuotanto on tällä hetkellä suositumpaa kuin koskaan. Hän on yhdeksänneksi eniten levyjä myyvä kuollut artisti keräten viime vuonna 20 miljoonaa dollaria musiikin myynnillään ohittaen Marilyn Monroen ja John Lennonin.

Kannabiksen myynti tulee lisäämään tähän huomattavia summia.

Lähde: The Guardian 18.11.2014

Natural Marley Promovideo
&

Easy Skanking

Add comment


Security code
Refresh

Copyright © 2010 Turun seudun kannabisyhdistys. Powered by Joomla
Template designed by Towfiq I.