Jack Nicholson haluaa keskustella kannabiksen laillistamisesta

Lähde: Daily Mail 31.1.2011

JackMuutaman kerran Oscarilla palkittu Hollywoodin supertähti Jack Nicholson kritisoi Yhdysvaltojen huumesotaa ja kertoo edelleen polttavansa marihuanaa. Daily Mail -lehdelle antamassaan haastattelussa hän kertoo muun muassa:

”En yleensä kerro tätä julkisuudessa, mutta me voimme pitää sitä (kannabista) parantavana aineena. Huumeteollisuus on valtava,  sillä rahoitetaan terrorismia ja ulkomaalaisia rikollisjengejä. Yli 85 prosenttia USA:ssa vangituista miehistä on vankilassa huumeisiin liittyvistä rikoksista ja jokaisen vangin elättäminen maksaa 40 000 dollaria vuodessa. Jos ihmiset yrittäisivät tosissaan parantaa maan taloutta niin täällä käytäisiin vakavaa keskustelua laillistamisesta.”

Yksi tunnetuimmista elokuvista, joissa Jack Nicholson on näytellyt, lienee Dennis Hopperin esikoisohjaus Easy Rider, jonka yhdessä kohtauksessa Jack Nicholson, Dennis Hopper ja Peter Fonda polttavat spliffejä nuotiotulen ääressä. Vuonna 2009 eli neljäkymmentä vuotta elokuvan ensi-illan jälkeen Peter Fonda kertoi heidän polttaneen oikeaa marihuanaa kuvauksissa.

Videoklippi Easy Rider -elokuvasta:

 

Add comment


Security code
Refresh

Copyright © 2010 Turun seudun kannabisyhdistys. Powered by Joomla
Template designed by Towfiq I.